Perjantainen JYPin ja HIFK:n välinen Liiga-ottelu oli koko alkukauden erikoisin kiekkonäytös.

Ensin HIFK rymisteli avauserässä 4-0 johtoon. Helsinkiläiset paukuttivat kaikki neljä osumaa vain reilussa neljässä minuutissa.

Toisessa erässä JYP käynnisti hurjan takaa-ajon. Hurrikaanipaidat tykittivät vajaassa kahdessa minuutissa kolme maalia ja nousivat tasoihin ennen erän puolta väliä.

Lopulta HIFK onnistui voittamaan ottelun jatkoajalla lukemin 6-5.

Jori Lehterä jatkoi ottelussa hurjaa pistevirettään. Hänen tililleen kirjattiin kolme syöttöpistettä, ja sentteri on nyt kerännyt 18 otteluun tehot 5+28=33. Tällä tahdilla Lehterä olisi iskemässä runkosarjassa 110 tehopistettä.

Liigan yhden kauden piste-ennätys on Kari Jalosen nimissä. Hän iski Kärpissä kaudella 1986-87 huimat 93 tehopistettä.