HIFK:n kokenut ykkösketju Iiro Pakarinen-Jori Lehterä-Kristian Vesalainen on ollut alkukauden valovoimaisin hyökkäyskolmikko Liigassa.

Ismo Lehkonen kehuu Kalju Corner -podcastissaan ketjun alkukauden edesottamuksia. Varsinkin Lehterä saa asiantuntijan lähes haukkomaan henkeään.

– Ei muuta kun suoraan Euro Hockey Tourin seuraavaan turnaukseen koko ketju! Lehterä on mun mielestä tällä hetkellä koko IFK:n ruumiillistuma Pakarisen kanssa. Varsinkin Lehterän yhden vaihdon voittava toiminta, effortin antaminen joukkueelle, niin hitsi, hattua päästä täältä kyllä, Lehkonen ylistää 36-vuotiasta konkarisentteriä.

– Jos ei Lehterää valita EHT:lle, niin mennään ikärasismin puolelle. Alivoimapelaaminen, oman pään aloitusten ottaminen… Puhutaan vaikka nelosketjun toimista, niin miksei Lehterä pystyisi sitäkin tekemään? Sitten jos tarvitaan tulosyksikköön pistämään ykkösylivoima kuntoon, niin Lehterä pystyy tekemään senkin, Lehkonen luettelee.

Asiantuntija nostaa HIFK:n tämän kauden ykkösketjun tasollisesti jopa takavuosien legendaarisen Kimmo Kuhta-Brett Harkins-Timo Pärssinen-ketjun edelle.

– Ainakin tällä hetkellä, Lehkonen näkee.

Voit kuunnella tuoreimman Kalju Corner -podcastin jakson kokonaisuudessaan täältä.

LUE MYÖS: