SHL-kautta on pelattu yhdeksän ottelun verran per joukkue. SHL kysyi sarjan seuraajilta Instagramissa, kuka on ollut paras uusi pelaajahankinta alkukauden otteiden perusteella.

Selkeästi eniten ääniä sai Luulajan suomalaishyökkääjä Markus Nurmi, joka pelaa avauskauttaan Ruotsissa. Nurmi, 26, on iskenyt yhdeksään otteluun pisteet 7+2. Hän on sarjan maalipörssissä toisena ja pistepörssissä seitsemäntenä. Nurmi on pisteiden lisäksi vakuuttanut kokonaisvaltaisella pelaamisellaan.

– Hienoa, että ihmiset mainitsevat minut. Se johtuu tietysti siitä, että sekä minä että koko joukkue olemme saaneet vahvan alun, Nurmi sanoo SHL:n verkkosivuilla.

Luulaja johtaa SHL:ää kerättyään yhdeksästä ottelusta 19 pistettä.

– Minulla ei ole vaatimuksia itselleni tehdä tiettyä määrää maaleja tai pisteitä. Yritän vain pelata omaa peliäni ja auttaa joukkuetta sillä tavalla, Nurmi jatkaa.

Nurmi pelasi toissa kauden AHL:ssä, josta hän palasi TPS:ään viime kaudeksi kolmen vuoden sopimuksella sisältäen ulkomaan option. Nurmi käytti option viime kauden jälkeen ja pelaa tämän sekä tulevan kauden Luulajassa.

– Luulajassa houkutteli se, että täällä on hyvä joukkue ja hieno organisaatio. Halusin voittaa jotain, ja uskon, että täällä on mahdollisuus siihen. Juttelin vähän Oskari Laaksosen kanssa ennen kuin tein päätökseni. Hän oli ollut täällä vuoden. Toistaiseksi en ole katunut päätöstäni yhtään. Täällä on ollut upeaa.

Kyselyssä ääniä saivat myös muun muassa kautensa tehokkaasti aloittaneet Oskar Steen, Linus Weissbach, Patrik Karlkvist, Marian Studenic sekä Robin Kovacs. Suomalaispelaajista yksittäisiä ääniä saivat muun muassa Robin Salo ja Lassi Thomson.

LUE MYÖS