Colorado Avalanchen nihkeä alkukausi sai jatkoa Suomen aikaa torstain vastaisena yönä, kun joukkue taipui kotonaan Boston Bruinsille 3-5.

Colorado on tällä hetkellä koko NHL:n jumbona. Joukkue on hävinnyt kaikki neljä otteluaan varsinaisella peliajalla maalierolla 13-25.

Tappiosta huolimatta Mikko Rantanen oli tehokkaalla pelipäällä iskettyään pisteet 1+2, ollen mukana joukkueensa kaikissa maaleissa. Rantanen on kasannut kauden neljään otteluun tehot 4+3 ollen joukkueensa toiseksi paras pistemies Cale Makarin (1+7) jälkeen.

Yksi Avalanchen ongelmista on ollut maalivahtipeli, nimittäin omiin on mennyt 8, 6, 6 ja nyt 5 maalia. Venäläisvahti Aleksandr Georgijev on aloittanut kaikki ottelut ja hänen tilastonsa ovat karmeat 80% ja 5,79. Kahdessa ottelussa Colorado on vaihtanut maalille Justus Annusen, jonka tilastot ovat niin ikään karut 76,5% ja 4,69. Colorado hankki Kaapo Kähkösen viime viikolla siirtolistalta, mutta hän ei ole ollut vielä kokoonpanossa.

Coloradoa rasittavat myös lukuisat poissaolot, kun loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Artturi Lehkonen, Jonathan Drouin, Devon Toews sekä pitkäaikaispotilas Gabriel Landeskog. Lisäksi Valeri Nitshushkin on pelikiellossa.

Näet Rantasen maalin alta tai täältä.

Colorado Avalanche

@Avalanche
Just how we drew it up 🖍️

#GoAvsGo

LUE MYÖS