SaiPa on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen suomalaishyökkääjä Kim Strömbergin kanssa.

Strömberg, 36, aloitti viime kauden Kiekko-Espoossa Mestiksessä, jossa hän pelasi neljä ottelua pistein 1+2. Valtaosa kaudesta sujui Allsvenskanissa Kalmar HC:ssa, jossa 42 otteluun syntyivät tehopisteet 12+17=29.

Strömberg on SaiPalle tuttu pelaaja, nimittäin hänet nähtiin Lappeenrannassa myös vuosina 2015-18. Liigassa Strömberg on pelannut kaikkiaan 544 runkosarjaottelua (94+151=245) sekä 37 pudotuspeliä (12+18=30) edustaen myös KooKoota, Tapparaa sekä Jokereita. Urallaan Strömberg on pelannut myös muun muassa Tshekissä ja EBELissä.

SaiPalle tuli tarve uudelle hyökkääjähankinnalle, koska lauantaina loukkaantunut norjalainen Viktor Granholm on useita viikkoja sivussa kaukaloista. Strömberg liittyy SaiPan vahvuuteen välittömästi ja saa käyttöönsä tutun pelinumeron 12, joten puolustaja Elmeri Laakso vaihtaa pelinumerokseen 93.

– Kim on kokenut hyökkääjä, joka osaa pelata sekä keskellä että laidassa. Myös erikoistilanneosaaminen on hyvällä tasolla. Hienoa, että myös aiempaa taustaa keltamustien paidassa löytyy. Saamme Kimistä avun, joka vahvistaa meitä heti ja paikkaa myös Viktor Granholmin poissaolon jättämää aukkoa, Liiga-SaiPan urheilujohtaja Harri Aho kommentoi seuran tiedotteessa.

LUE MYÖS