JYP on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Juuso Pullin kanssa. Sopimus sisältää 3.11. saakka kestävän koeajan.

Kouvolalaislähtöinen Pulli, 33, edusti viime kaudella Liigassa HPK:ta. Hän kirjautti 41 pelaamaansa otteluun tehopisteet 2+3. Tällä kaudella Pulli ei ole pelannut missään, mutta on harjoitellut aktiivisesti Jyväskylässä.

– Kevät, kesä ja syksy tullut treenattua aktiivisesti terveenä. Elokuusta asti olen päässyt säännöllisesti harjoittelemaan Jyväskylässä ryhmässä, jossa meillä on ollut mukana myös muita samassa tilanteessa olevia jyväskyläläisiä pelaajia. Pelivalmius on hyvä, Pulli kertoo JYPin tiedotteessa.

JYP on Pullille tuttu seura. Hänet nähtiin Jyväskylässä kausilla 2011-17, jolloin hän pelasi JYPin lisäksi Mestistä JYP-Akatemiassa sekä JYPin U20-joukkueessa. Liigassa Pulli on pelannut kaikkiaan 290 runkosarjaottelua (18+32=50) sekä 34 pudotuspeliä (2+2) edustaen JYPin ja HPK:n lisäksi Tapparaa, Ilvestä sekä Sportia.

– Omilla vahvuuksilla tulen mukaan joukkueeseen. Jämäkkää puolustamista ja aktiivista pelaamista. Vahvuuksilla pyrin auttamaan joukkuetta voittamaan – mä haluan voittaa, Pulli naulaa.

– Tosi hienoa palata kotiin. Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta. Ei muuta kuin tulta kohti, Pulli lopettaa.

Urallaan Pulli on pelannut myös Itävallassa, Tanskassa sekä Sloveniassa.

LUE MYÖS