HPK:sta potkut saanut Matias ”Maso” Lehtonen, 36, on saanut töitä.

Lehtonen liittyy MTV:n Mestis-tiimiin. Hän täydentää jatkossa Mestis-lähetysten asiantuntijatiimiä. Hän tekee debyyttinsä studiossa jo huomenna tiistaina kello 18:00 alkaen, kun Jokerit kohtaa Hermeksen. Ottelu on katsottavissa MTV Katsomosta sekä MTV Sub -kanavalta.

Lehtonen toimi päävalmentajana Mestiksessä vuodet 2017-2023 luotsaten ensin neljä kautta Ketterää ja sitten kaksi kautta RoKia. Hän johdatti Ketterän kahteen Mestis-mestaruuteen ja RoKin kahdesti pronssille.

– Halusin lähteä mukaan MTV:n Mestis-tiimiin, koska laji ja sarja kiehtovat todella paljon. Mestis on aliarvostettu sarja ja osalle suomalaisista kiekkofaneistakin vähän tuntematon kärkipelaajien jälkeen. Itselle Mestis on äärimmäisen rakas sarja, jota tulee seurattua paljon. Haluan omalla panoksellani olla nostamassa Mestistä ihmisten tietoisuuteen ja uskon, että pystyn kertomaan paljon asioita myös taustoista. Olen innostunein mielin lähdössä mukaan huipputiimiin, jossa kaikista huokuu intohimo duunia ja Mestistä kohtaan, Lehtonen kertoo MTV:n tiedotteessa.

Lehtonen nousi Mestiksestä Liigaan HPK:n päävalmentajaksi viime kaudeksi. Hänen pestinsä Hämeenlinnassa päättyi syyskuussa potkuihin.

LUE MYÖS