Pittsburgh Penguins kaatoi NHL:n harjoitusottelussa Columbus Blue Jacketsin numeroin 3-1 Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä.

Penguinsin ensimmäisestä maalista vastasi suomalaishyökkääjät Valtteri Puustinen ja Ville Koivunen. Heistä Koivunen teki upean esityön päädyssä. Hän oli kahden Columbus-pelaajan pihdeissä, mutta onnistui kaatuessaan pelaamaan kiekon maalin edustalle rystyllä. Sieltä Puustinen iski suoraan passista kiekon verkon perukoille.

Viime kaudella Puustinen, 25, pelasi NHL:n puolella 52 ottelua tehopistein 5+15=20, minkä lisäksi otteluita kertyi myös farmin puolella. Penguinsin päävalmentaja Mike Sullivan kehui Puustisen otteita.

– Puusty parantaa koko ajan leirin edetessä. Hän pelasi todella vakaan pelin tänä iltana, Sullivan sanoo Penguinsin verkkosivuilla.

Koivunen, 21, on aloittamassa ensimmäistä kauttaan Pohjois-Amerikassa. Hän pelasi viime kaudet Kärpissä, jossa hän paukutti viime kaudella 59 otteluun tehopisteet 22+34=56.

– Ville on mielestäni tottunut pelaajien kokoon ja vahvuuteen sekä pelin nopeuteen. Hän on fiksu ja ajattelee peliä hyvin. Luulen, että hän todella tietää sen, Sullivan kehuu.

Näet Puustisen tekemän maalin alta tai täältä.

Pittsburgh Penguins

@penguins
We've been waiting all summer to say this...

THE PUUST IS LOOSE 💪

LUE MYÖS