HIFK:n ja KooKoon välinen keskiviikon Liiga-kierroksen ottelu ratkesi lopulta todella pitkän kaavan mukaan.

Voittomaalikilpailuun tilanteessa 3-3 edenneen kamppailun voittajaa saatiin selvitellä historiallisen pitkään, sillä voittomaalikilpailun ensimmäinen onnistuja nähtiin vasta 19. parissa KooKoon Marcus Davidssonin onnistuessa maalinteossa ja ratkaistessa 4-3-voiton kouvolalaisille. Voittomaalikilpailua nyhvättiin lopulta 15 minuutin ajan.

Varsinaisella peliajalla lähempänä voittoa oli kotijoukkue IFK, joka karkasi kolmannen erän kuudennella minuutilla 3-1-karkumatkalle Mick-Max Åstenin maalilla.

KooKoo tuli kuitenkin tasoihin Radek Koblizekin sekä Petter Emanuelssonin ylivoimamaaleilla. Voitto oli KooKoolle kolmas peräkkäinen. HIFK:lla tappio oli toinen peräjälkeen.

Alkukaudesta pahasta loukkaantumissumasta kärsinyt HIFK sai ottelussa lisää kylmää vettä niskaansa Vincent Marleaun loukkaannuttua ottelussa. Kanadalaisen loukkaantumisen vakavuudesta ei ole vielä tietoa.