Pelicans onnistui nappaamaan lauantaina kauden ensimmäisen kolmen pisteen voittonsa, kun se kaatoi HIFK:n vierasottelussa lukemin 2-5. Seitsemästä ottelustaan viisi pistettä kerännyt Pelicans on siitä huolimatta vielä Liigan jumbopaikalla.

Pelicansin alkukautta ovat häirinneet lukuisat loukkaantumiset. Poissaolot ovat osuneet joukkueen kärkimiehille. Kokoonpanonsa suhteen Pelicans on saanut vaihteeksi hyviä uutisia.

Lahtelaisseura tiedottaa loukkaantumis- ja viikkoraportissaan, että joukkueen poissaolijat lähestyvät pelikuntoa ja ovat mahdollisesti pelikunnossa viikonlopun otteluissa, kun Pelicans kohtaa perjantaina kotonaan Tapparan ja lauantaina vieraissa Jukurit.

Sivussa Pelicansin kokoonpanosta ovat viime otteluista olleet puolustaja Libor Zabransky sekä hyökkääjät Lars Bryggman, Patrik Carlsson ja Elias Vilen. Myös Ryan Lasch oli muutaman ottelun sivussa, mutta hän palasi lauantain HIFK-otteluun pelaavaan kokoonpanoon.

Pelicansin ainoa pitkäaikaispotilas on puolustaja Onni Käyhkö, joka on arviolta kaksi kuukautta sivussa tositoimista.

Lahden Pelicans

@lahdenpelicans
Viime lauantaina tappiosarjansa katkaissut Pelicans hyppää tositoimiin jälleen tänä perjantaina, kun pelikaanimiehistö kohtaa Isku Areenassa huippuottelussa Tapparan.

pelicans.fi/fi-fi/article/…

#PelicansFi #Liiga

LUE MYÖS