Patrik Laine loukkaantui NHL:n harjoitusottelussa Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä, kun Montreal Canadiens kohtasi kotijäällään Toronto Maple Leafsin.

Laine nousi hyökkäysalueelle kiekon kanssa ja ylitti juuri siniviivan, kun Toronton Cedric Pare taklasi tätä polvellaan. Laine jäi taklauksen voimasta jään pintaan makaamaan tuskissaan.

Laine talutettiin pois kaukalosta ja hänen ottelunsa päättyi siihen paikkaan. Peliä oli pelattu tuossa vaiheessa vajaat neljä minuuttia ja Laineen peliaika jäi lukemiin 2:22. Pare ei saanut jäähyä taklauksesta.

Hetkeä myöhemmin Montrealin Arber Xhekaj kimpaantui Parelle Laineen telomisesta. Hän kaatoi tämän jään pintaan ja alkoi takomaan tätä nyrkein. Pare ei ollut halukas tappelemaan ja Xhekaj ehti lyömään tätä useamman kerran päähän. Xhekaj lensi tapauksen jälkeen suihkun puolelle.

Laineelle yön ottelu oli vasta toinen tällä harjoituskaudella ja ylipäätään uuden seuransa riveissä. Laineelle loukkaantumiset ovat olleet viime vuosina valitettavan yleisiä. Viime kaudella hän pelasi vain 18 ottelua loukkaantumisen ja NHL:n hoito-ohjelmaan osallistumisen vuoksi.

Katso Paren taklaus Laineeseen alta tai täältä.

Patrik Laine is forced to leave the game with a knee injury after colliding with Cedric Pare.

Xhekaj hermostui Parelle. Katso alta tai täältä.

Marc Dumont

@MarcPDumont
Arber Xhekaj unloads on Pare after he injured Laine. #GoHabsGo

LUE MYÖS