HIFK:n ja Pelicansin lauantaisessa ottelussa tunteet kävivät kuumina. Ottelu päättyi lopulta lahtelaisten 5-2 voittoon, joka oli joukkueelle kauden ensimmäinen.

Toisessa erässä tunnekontrolli petti ottelussa täysin. Tunteita kuumensivat useat taklaukset, ja matsissa nähtiin yhteensä kaksi tappelua. Ensimmäisessä vastakkain olivat Iiro Pakarinen ja Niklas Virtanen ja toisessa Einari Luhanka ja Michael Vukojevic.

Yhteensä ottelussa jaettiin huimat 151 jäähyminuuttia. Niistä vierasjoukkue Pelicans keräsi 89 kappaletta.

Yksilöistä eniten jäähyjä keräsi Pelicansin tshekkipakki Vukojevic. Hänelle tuomittiin 52 minuutin edestä jäähyjä. Lisäksi Vukojevicille saattaa olla tulossa vielä pelikieltoa päähän kohdistuneesta taklauksesta Joonas Raskiin, josta myös tuomittiin ulosajo.