MM-kultaleijona Juhamatti Aaltonen, 39, on tällä hetkellä ilman sopimusta hyökkääjän purettua kauden alla sopimuksensa Pelicansin kanssa.

Taiturimainen konkarihyökkääjä myöntää Ilta-Sanomille harkitsevansa vakavissaan upean uransa paketoimista.

– Sitähän tässä mietitään. Kova pähkäily on käynnissä. Jos olisi jotakin hyvää tarjolla, niin ehkä sitä voisi vielä rykästä. Mutta jos ei ole, sitten lopetan. Niin kai se fiilis vähän tällä hetkellä on, Aaltonen myöntää.

Aaltonen kiistää mieheen viime aikoina yhdistetyt kytkökset Mestiksestä kohti Liigaa ponnistaviin Jokereihin.

– Moni sitä on kysellyt, mutta en tiedä yhtään, mistä tuo juttu on tullut. Kai siellä joku on laittanut huhun liikkeelle.

– Ikinä ei voi sanoa ei ikinä, mutta vähän sellainen fiilis on, että lähteä sitten 39-vuotiaana johonkin Kajaaniin pelaamaan… Ehkä ei tällä hetkellä ajatuksena napostele, Aaltonen naulaa.

Hyökkääjäkonkari sanoo pitävänsä oven auki myös pelaamisesta jossakin Euroopan pienemmistä sarjoista. Aaltonen myöntää suoraan, että tässä tapauksessa kyseessä olisi enää ns. jäähdyttelypesti.

– Jos ulkomaille lähden, niin sitten johonkin Italian sarjoihin. Lasketteleen ja pellaileen, Aaltonen maalailee.

Mies palasi viime kauden lopulla Pelicansiin, jossa rooli jäi kuitenkin pieneksi. 11 runkosarjapelissä tehot 2+4 iskenyt taituri pelasi pudotuspeleissä 17 ottelua tehoin 1+3. Kausi päättyi finaalitappioon Tapparaa vastaan.

LUE MYÖS: