TPS on tehnyt kolmen ottelun vuokrasopimuksen hyökkääjä Elias Koposen kanssa. Koponen saapuu paikkaamaan TPS:n loukkaantumissumaa.

Koponen, 22, on Mestis-seura TUTO Hockeyn sopimuspelaaja. Hän on tehnyt alkukaudella TUTOn riveissä neljään otteluun tehot 5+1 jakaen Mestiksen maalipörssin kärkisijaa.

– Loukkaantumisten myötä jouduimme reagoimaan tilanteeseen, sillä sekä Liigan että U20-joukkueiden kokoonpanot ovat vajaalla. On hyvä, että saimme ulkopuolisen vahvistuksen tähän hetkeen. Hienoa että saimme hänet ja hän oli valmis liittymään heti joukkueeseen, kommentoi TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama seuran tiedotteessa.

Koponen on pelannut urallaan Liigassa KalPan riveissä yhteensä 73 ottelua tehopistein 12+12=24.

Lukuisat loukkaantumiset riesana

TPS sai lauantain KalPa-ottelussa huonoja uutisia, kun Aidan Dudas, Casimir Jürgens sekä Topias Haapanen loukkaantuivat. Heistä Dudas on näillä näkymin viikkoja sivussa, mutta tarkempi paluuaikataulu selviää myöhemmin jatkotutkimusten jälkeen. Jürgens on sivussa useamman viikon ja Haapasen tilaa seurataan päivittäin.

TPS on saanut myös hyviä uutisia, nimittäin aiemmin loukkaantuneista pelaajista Viljami Marjala, Max Lindroth ja Adam Werner olivat mukana joukkueharjoituksissa tiistaina. Heidän pelikuntonsa arvioidaan ottelupäivänä.

Hyökkääjä Petrus Palmu on sivussa marraskuun maajoukkuetaukoon asti.

LUE MYÖS