Liigassa kaikki alkukauden ottelunsa hävinneen HPK:n päävalmentajan paikalta potkut maanantai-iltana saanut Matias ”Maso” Lehtonen on kommentoinut MTV Urheilulle tapaa, jolla hämeenlinnalaisseura valmentajavaihdoksestaan ilmoitti.

Lehtonen oli vielä maanantaipäivänä MTV:n Tulosruudun isossa haastattelussa, joka näytettiin illan lähetyksessä Kymmenen uutisten jälkeen samaan aikaan, kun tieto Lehtosen potkuista tuli julki. Lehtosen paikan HPK:n päävalmentajana ottaa Leijonienkin apuvalmentajan paikalta tuttu Mikko Manner.

– Ensin tehtiin normityöpäivä. Sitten puoli yhdeksän aikaan tuli puhelu illalla, että tuletko käymään toimistolla. Kyllähän sen tietää sitten, mitä se on. Sen jälkeen ei muuta kuin kamat kasaan ja kotiin tuijottelemaan seinään, Lehtonen pohjusti MTV Urheilulle.

HPK:ta toista kauttaan valmentanut Lehtonen ei vielä tiistaiaamuna myöntänyt kantavansa kaunaa HPK:n tavalle ilmoittaa potkuista.

– Ei mulla ole kommentoitavaa siihen. Tilanteet muuttuvat varmasti nopeasti, ja kaikki tekevät omia päätöksiään. Minulla on sydän ihan puhdas ja sinänsä kaikki ihan ok. Mikään ei muuta kohtaloani.

– Tosi opettavainen puolitoistavuotinen. Iso pettymys siihen, etten pystynyt valmentamaan parempaa tulosta. Lähden täältä parempana valmentajana. Olen äärimmäisen kiitollinen faneille tuesta, Lehtonen päättää.

HPK voitti viime kauden loppu mukaanlukien vain kolme viimeisestä 28 Liiga-pelistään.

LUE MYÖS: