HPK on antanut kenkää päävalmentaja Maso Lehtoselle sekä apuvalmentaja Mikko Sirento-Manniselle.

HPK on aloittanut kautensa pahasti alavireisesti, kun viiden ottelun jälkeen joukkueella on kasassa vain kaksi pistettä.

– HPK on ollut pidempään vaikeassa tilanteessa. On selvää, että olemme tehneet virheitä monella saralla. Uskomme, että päävalmentajan vaihtaminen muuttaa HPK:n kurssia. Töitä on kovasti edessä jokaisella toiminnan osa-alueella, HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Kaj Källarsson kertoo tiedotteessa.

HPK:n uusi päävalmentaja on Leijonistakin tuttu Mikko Manner, joka on voittanut urallaan olympiakultaa, kaksi MM-kultaa sekä kolme Liigan mestaruutta. Viime kaudella Manner toimi Kärppien ja Leijonien apuvalmentajana.

HPK:n valmennustiimiin liittyy myös Olli Hällfors. Molemmat miehet liittyvät joukkueeseen vuoden sopimuksella.

– Uskomme vahvasti, että Mikko Manner on valmentaja, joka pystyy parantamaan pelillistä kurssiamme. On meidän etumme, että Mikko ja Atu Selin ovat työskennelleet yhdessä useita vuosia ja heillä on valmis yhteys. Koemme tärkeäksi, että Atu on sitoutunut jatkamaan joukkueemme apuvalmentajana ja että Aleksis Virtanen ja Markus Jokinen täydentävät omilla vastuualueillaan valmennustiimin, Källarsson sanoo.

HPK pelaa Mannerin alaisuudessa seuraavan kerran keskiviikkona TPS:n vieraana.

LUE MYÖS: