Yhdysvaltalainen Tony DeAngelo, 28, on löytänyt uuden seuransa ja puolustaja siirtyy Venäjän KHL:ssä pelaavan SKA:n riveihin. Sopimus on yksivuotinen.

Viime kaudella DeAngelo kiekkoili Carolina Hurricanesissa. Häneltä löytyy NHL-kokemusta myös Arizona Coyotesista, New York Rangersista ja Philadelphia Flyersista. Taitava kiekollinen puolustaja paukutti parhaalla kaudellaan New York Rangersissa yhteensä 53 tehopistettä (15+38). NHL-otteluita DeAngelolle kertyi kaiken kaikkiaan 371 runkosarjakamppailua ja 26 pudotuspeliottelua.

DeAngelo on noussut otsikoihin NHL-uransa aikana useamman kerran. Isoimmat kohut syntyivät, kun hänen vanha seuransa New York Rangers osti miehen sopimuksen ulos, koska DeAngelo oli ajautunut riitoihin joukkueen tuolloisen maalivahdin Alexander Goergievin kanssa. DeAngelo tunnetaan myös vahvoista poliittisista mielipiteistään, joita hän kirjoitti viestipalvelu X:ssä.

KHL

@khl_eng
SKA have signed a one-year contract with defenseman Tony DeAngelo 🇺🇸

Хоккейный клуб СКА

@hcSKA
Тони Деанджело – в СКА ⭐️

Американский защитник, выступавший за Рэйнджерс, Флайерс, Харрикейнз, Койотис и набравший в заокеанской лиге более 200 очков, подписал однолетний контракт с петербургскими армейцами ska.ru/news/view/toni…
Welcome to Saint Petersburg, #24!

LUE LISÄÄ