Montreal Canadiensin harjoitusleiri starttasi torstaina ja päävalmentaja Martin St. Louisin ensimmäiset ketjuhahmotelmat tulivat selville.

Sportsnetin toimittaja Eric Engels raportoi harjoituksista, että suomalaishyökkääjä Patrik Laine viiletti kakkosketjussa Kirby Dachin ja Alex Newhookin vieressä.

Varsinkin Dachin ja Laineen yhteispeli sai kehuja, vaikka tehoja miehet eivät tehneetkään seuran sisäisessä harjoitusottelussa. Kokonaisuudessaan ketjun kemiat olivat kuitenkin vielä hakusessa.

BPMSportsin radiotoimittaja Anthony Marcotte puolestaan kertoo X:ssä, että Laine ”raivostui” Juraj Slafkovskyn iskemän maalin jälkeen. Vain hieman ennen takaiskua Laine oli kamppailut kuumaverisesti hyökkääjä Florian Xhekaj’n kanssa ja palannut vaihtopenkille vihaisena.

Oliver Kapanen loisti

Canadiensin harjoitusleirin avauspäivän yksi pirteimmistä esiintyjistä oli Leijonissakin säväyttänyt Oliver Kapanen, joka onnistui maalinteossa kahdesti.

SHL:ään Timråhon täksi kaudeksi KalPasta siirtynyt Kapanen tavoittelee tosissaan pelipaikkaa Canadiensin NHL-miehistössä.

– Kapanen näytti, että hän pärjää NHL-tason otteluissa ja kovimpia lupauksia vastaan. Katsotaan, kun harjoituskausi etenee, miten hän pärjää muita joukkueita vastaan, Canadiensin kapteeni Nick Suzuki kommentoi nuoren suomalaisen esitystä.

LUE MYÖS: