Jokerit koki kirvelevän tappion perjantain Mestis-kierroksella Joensuun Kiekkopoikia vastaan. Alkuseremonioissa narrien mestaruusviirit ja jäädytetyt pelinumerot nostettiin Helsingin jäähallin kattoon.

Ottelun alussa Jokerit oli vahvassa vireessä. Puolivälin tienoilla narripaidat olivat jo tukevassa 4-1 johtoasemassa. Siitä alkoi jyrkkä alamäki. Kiekkopojat nousivat ottelussa 4-4 tasalukemiin kolmannen erän alussa Oula Uskin osumalla.

Kolmannen erän lopussa Jokerit pääsi yrittämään voittomaalia ylivoimalla. Erikoistilannepeli meni kuitenkin nolosti pieleen, ja vastustajan Jani Taskula pääsi iskemään Jokipoikien 5-4 voittomaalin alivoimalla.

Kauden kolmesta ottelustaan Jokerit on nyt voittanut yhden.

Voit katsoa Jokereiden ja Kiekkopoikien ottelun maaleja alta.