KooKoo tiedottaa purkaneensa puolustaja Joonas Lehtivuoren tätä kautta koskevan pelaajasopimuksen.

Lehtivuori, 36, siirtyi KooKoon riveihin viime kaudeksi ja toimi myös joukkueen varakapteenina. Hän kirjasi 36 otteluun tehopisteet 4+11=15. Lehtivuoren riesana ovat viime aikoina olleet loukkaantumiset, minkä vuoksi hän on ollut sivussa peleistä viime helmikuusta lähtien.

– Molempien osapuolien harkinnan jälkeen olemme päätyneet sopimaan sopimuksen päättämisestä. Meille on tärkeää päästä katsomaan eteenpäin ja toivotamme Joonakselle kaikkea hyvää tulevaisuuteen, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi seuran tiedotteessa.

– Haluan kiittää KooKoota ja KooKoo-yhteisöä menneestä kaudesta ja kaikesta yhdessä koetusta. Olen saanut seuralta tukea ja ymmärrystä omassa tilanteessani ja olen siitä kiitollinen. Toivon joukkueelle menestystä kauteen, Lehtivuori päättää.

Liigassa Lehtivuori on edustanut aiemmin Ilvestä, KalPaa ja HPK:ta. Lisäksi mies on pelannut kaksi kautta AHL:ssä, neljä kautta Ruotsissa ja viisi kautta Saksassa. Lehtivuori on voittanut urallaan Saksan mestaruuden kertaalleen.

Lehtivuori on nähty Leijonien paidassa EHT-turnauksissa.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
Kiitos menneestä ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen, Joonas! 🤝

kookoo.fi/artikkelit/koo…

#yksijoukkue #KooKoo65 #Liiga

LUE MYÖS