Ilveksen vaikeudet CHL:ssä saivat jatkoa torstai-iltana. Tamperelaiset kohtasivat vieraskentällä sveitsiläisen Lausannen ja kokivat karmivan 2-7 murskatappion.

Vielä kolmannen erän alussa Ilves oli vain yhden maalin takaa-ajoasemassa 2-3 tilanteessa. Sitten tupsukorvien selkäranka napsahti poikki. 12 viimeisen minuutin aikana Lausanne takoi neljä maalia.

Ottelun hahmo oli Lausannen suomalaistähti Antti Suomela. Hän tykitti ottelussa hattutempun.

Ilveksen kaikki kolme CHL-peliä ovat menneet penkin alle. Ainoa voitto tuli puolalaisesta Unia Oswiecimistä, mutta sekin ottelu venyi aina jatkoajalle saakka.

Tällä hetkellä Ilves on 20. sijalla CHL:ssä. Näillä näkymin tamperelaisten pelit ovat päättymässä alkusarjaan.