Jokerit on julkistanut kapteenistonsa alkavalle Mestis-kaudelle.

Joukkueen kapteenina tulee toimimaan odotetusti Valtteri Filppula. Varakapteenien ryhmän muodostavat puolestaan Saku Forsblom, Otto Karvinen sekä Ville Vainikainen. Heistä Forsblom toimi Jokerien kapteenina viime kaudella ja Karvinen toimi tuolloinkin varakapteenina.

Jokerien kapteenistossa on rutkasti kokemusta. Filppulan tililtä löytyy muun muassa yli tuhat NHL-ottelua, kolmet MM-kisat, kahdet olympialaiset ja kolme kautta Sveitsissä. Kolmen kullan kerhoon ainoana suomalaisena kuuluva Filppula on voittanut Stanley Cupin, olympiakultaa sekä maailmanmestaruuden. Palkintokaapista löytyvät myös Sveitsin mestaruus ja CHL-mestaruus.

– Kapteenina olo on tietenkin aina hieno juttu. Etenkin tällaisessa seurassa, jolla on historiaa ja jossa on saanut itsekin pelata pitkään. Nyt kun sain tulla takaisin ja olen kapteenina, niin tämä on itselle iso juttu, Filppula kertoo ajatuksiaan Jokerien tiedotteessa.

Varakapteeneista Karvinen on pelannut lähes 400 Liiga-ottelua ja voittanut yhden Suomen mestaruuden. Vainikaisen tililtä Liiga-otteluita löytyy hieman yli 400 kappaletta. Forsblom on pelannut Liigassa 57 ottelua ja Mestiksessä 140 ottelua.

Jokerit avaa kautensa lauantaina vierasottelulla Kiekko-Vantaata vastaan.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
Jokereiden kapteenisto kaudella 2024-2025 🟢🟣

C: Valtteri Filppula
A: Saku Forsblom
A: Otto Karvinen
A: Ville Vainikainen

📝 jokerit.fi/uutiset/jokeri…

#Jokerit #OnVainJokerit

LUE MYÖS