TPS on tehnyt kahden kuukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Markus Nenosen kanssa.

Nenonen, 31, on pelannut Liiga-urallaan JYPin, Sportin, Tapparan ja HPK:n riveissä kaikkiaan yli 600 ottelua. Nenonen on Suomen mestari HPK:sta keväältä 2019.

Viime kauden Nenonen aloitti HPK:ssa, jossa hän ehti pelaamaan 42 ottelua tehopistein 7+12=19. Loppukausi sujui SHL:ssä IK Oskarshamnissa, jossa hän sai tililleen 14 runkosarjaottelua tehoin 2+1 sekä seitsemän putoamiskarsintaottelua ilman pisteitä.

TPS tarvitsi hyökkäykseensä laajuutta, sillä se on kärsinyt loukkaantumisista.

– Löydettiin pelaaja tuomaan leveyttä, tässä kohtaa pätkäsopimuksella. Neuvottelujen myötä selvisi, että hän on valmis tarttumaan nopealla aikataululla haasteeseen, ja hän liittyy heti joukkueen vahvuuteen, toteaa TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama seuran tiedotteessa.

– Tosi hyvät fiilikset. Siisti päästä Turkuun ja osaksi Tepsiä. Hyvä haaste ja näytönpaikka itselle. Uusi ympäristö ja uudenlainen tilanne. Tuossa kun on ilman seuraa ollut ja treenannut, niin on kyllä hienoa päästä myös joukkueen arkeen mukaan. Asiat tapahtuvat välillä nopeasti, kun on yhteiset intressit ja olen erittäin innoissani ja toivottavasti pääsee nopeasti pelaamaan, Nenonen toteaa.

HC TPS

@HCTPS
Markus Nenonen TPS-paitaan 2 kuukauden sopimuksella. Nenonen liittyy joukkueen vahvuuteen välittömästi. Tervetuloa! 🖤🤍

Lue lisää: hc.tps.fi/nenonen-tps-pa…

#HCTPS #Turku #Liiga

LUE MYÖS