Todella suurista muutoksista kesällä kärsinyt Mikkelin Jukurit aloitti Liiga-kauden 2024-25 todella vahvasti. Marko Tuomaisen valmentama miehistö järjesteli maksaneelle kotiyleisölle syytä juhlaan heti runkosarjan ensimmäisessä erässä.

Jukurit karkasi viime kaudella pudotuspelien ulkopuolelle jäänyttä Hämeenlinnan Pallokerhoa vastaan ensimmäisen 20 minuutin aikana 3-0 -johtoon. Avauserässä kaksi maalia kotijoukkueen osalta meni yhdysvaltalaishyökkääjä Max Ellisin nimiin.

24-vuotias oikealta laukova laitahyökkääjä viimeisteli 1-0 -maalin ylivoimalla erän seitsemännellä minuutilla. Ellis iski illan toisensa reilut kaksi minuuttia ennen erän päätöstä. Aleks Haatanen vastasi Jukurien 2-0 -maalista.

Matias Lehtosen valmentamalla Pallokerholla ei isoja odotuksia tälle kaudelle ollut, mutta kausi käynnistyi huonoimmalla mahdollisella tavalla. Kolmen ulkomaalaishyökkääjän tähdittämä joukkue oli täysi vastaantulija kauden ensimmäisessä erässä.