CHL-ottelut eivät sujuneet suomalaisseuroilta lauantaina kovinkaan mairittelevasti. Ilves kärsi kotijäillään 1-4-tappion sveitsiläiselle ZSC Lionsille. Tappara sen sijaan hävisi tshekkiseura HC Dynamo Pardubicelle vieraissa numeroin 1-5.

ZSC Lions karkasi 2-0-johtoon ennen ottelun puoltaväliä Patrick Geeringin sekä Rudolfs Balcersin maaleilla. Ilves onnistui toisen erän lopussa kaventamaan Daniel Gazdan ylivoimaosumalla, mutta päätöserässä Lions sinetöi voiton Dean Kukanin ja Vinzenz Rohrerin maaleilla.

Pardubice avasi maalihanansa ensimmäisessä erässä Martin Kautin toimesta. Toisessa erässä ero repesi, kun Pardubice onnistui maalinteossa kolmesti Tomas Zohornan, Lukas Radilin ja Lukas Sedlakin johdolla. Päätöserässä Robert Kousal iski vielä joukkueelle viidennen häkin. Tapparan ainoasta osumasta vastasi ylivoimalla Julius Mattila.

Sekä Ilves että Tappara ovat molemmat voittaneet kahdesta CHL-ottelustaan yhden varsinaisen peliajan jälkeen. Molempien CHL-taival jatkuu ensi viikolla.