Columbus Blue Jacketsin hyökkääjä Johnny Gaudreau, 31, menehtyi traagisesti veljensä Matthew Gaudreaun, 29, kanssa. Veljekset olivat pyöräilemässä, kun holtitonta yritystä tehnyt rattijuoppo törmäsi heihin vain tunteja ennen heidän siskonsa häitä.

Nyt Johnny Gaudreaun vaimo Meredith Gaudreau on jakanut Instagram-tilillään useita kuvia edesmenneestä miehestään ja muistanut tätä useilla koskettavilla kirjoituksilla.

– Kiitos elämäni parhaista vuosista. Sinun menettämisestäsi huolimatta olen edelleen maailman onnekkain tyttö, sillä sain olla sinun. Rakastan sinua niin paljon. Olit täydellinen. Joinain päivinä kaikki tuntui liian hyvältä ollakseen totta. Rakastan joka ikistä asiaa sinussa. Olet ikuisesti minun, enkä malta odottaa, että saan olla taas yhdessä kanssasi. Rakastan sinua niin paljon nyt ja ikuisesti, Meredith Gaudreau kirjoittaa.

Johnny Gaudreaun vaimo jakoi myös kuvia heidän perheestään ennen onnettomuutta.

– Olit todellakin paras isä maailmassa. Niin välittävä ja rakastava. Paras kumppani, jonka kanssa käydä läpi vanhemmuutta. John ei ikinä jättänyt yhtäkään menoa väliin. Hän oli paras laittamaan vauvan nukkumaan ja Noan silmäterä. Rakastan, kuinka paljon hän näyttää isältään. Teemme sinut vielä ylpeiksi. Rakastamme sinua niin paljon isi.

Johnny ja Meredith Gaudreaulla on kaksi lasta. Tytär Noa syntyi syyskuussa 2022 ja poika Johnny vuoden 2024 helmikuussa.