SaiPa on vahvistanut maalivahtiosastoaan. Seura on solminut marraskuun maaottelutaukoon asti ulottuvan sopimuksen Oskari Salmisen, 24, kanssa.

Uudelle maalivahtihankinnalle tuli tarvetta Filip Lindbergin loukkaantumisen myötä. Lääkärin arvion mukaan Lindberg on sivussa seuraavat 3-4 kuukautta.

– Olemme reagoineet tilanteeseen ja on hienoa, että saadaan Oskari paikkaamaan joukkueen maalivahtitilannetta. Oskari on hyvin sijoittuva maalivahti, joka hyödyntää isoa kokoansa erinomaisesti torjumiseen. Oskari omaa erinomaisen mailapelin, mistä todisteena on uran varrelta jo kaksi tehtyä maaliakin, SaiPan maalivahtivalmentaja Antti Ore kommentoi.

Viime vuodet Salminen on pelannut Pohjois-Amerikassa. Viime kaudella hänelle kertyi 12 ottelua AHL:ssä torjuntaprosentilla 86,7 ja 12 matsia ECHL:ssä torjuntaprosentilla 89,7.

Salminen muistetaan ennen kaikkea kaudesta 2021-22, jolloin hän edusti Jukureita. Sensaatiomaisesti esiintynyt nuorukainen johdatti mikkeliläiset yllättäen pudotuspeleihin ja runkosarjan kakkosiksi.


LUE MYÖS