Mestis-seura TUTO Hockey on tehnyt kaksi uutta pelaajahankintaa.

Seura tiedottaa Facebook-sivullaan tehneensä yksivuotisen sopimuksen puolustaja Henri Hietalan kanssa sekä kahden kuukauden mittaisen sopimuksen maalivahti Jani Lampisen kanssa.

Hietala, 23, on pelannut SaiPan riveissä kaikkiaan 85 Liiga-ottelua tehopistein 4+4. Viime kaudella hän pelasi seurassa 31 ottelua ilman pisteitä. Hietala oli kesän ajan tryoutilla Sportin vahvuudessa, mutta se ei lopulta johtanut sopimukseen.

– Nuori isokokoinen puolustaja, joka on pelannut Liigassa jo monta kautta. Vahvuudet puolustuspelaamisessa ja alivoimalla. Halu kehittyä kiekollisessa pelaamisessa ja meillä ei saa, vaan täytyy pelata kiekolla. Hyvä poika!, tiivistää päävalmentaja Jonne Virtanen.

Lampinen, 21, on pelannut edelliset kolme kautta Mestiksessä Kiekko-Espoon riveissä. Viime kaudella hän pelasi 23 runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 89,9 sekä kolme pudotuspeliä torjuntaprosentin ollessa 86,0.

Leevi Mäkelän loukkaantumisen vuoksi jouduimme reagoimaan ja etsimään väliaikaista ratkaisua. Jani oli heti valmiina innoissaan tulossa ja on päässyt hyvin sisään joukkueeseen. Jani on potentiaalinen maalivahti ja jo suhteellisen kokenut Mestiksessä. Tukee ja täydentää meidän maalivahtiosastoa hyvin, sanoo TUTOn maalivahtivalmentaja Kim Törnström.

Sekä Hietala että Lampinen ovat TUTOn vahvuudessa jo tänään perjantaina, kun joukkue pelaa harjoitusottelun Jokereita vastaan.

LUE MYÖS