SaiPa on julkistanut kapteenistonsa alkavalle Liiga-kaudelle.

Lappeenrantalaisseuran kapteeniksi on valittu Ville Petman, joka teki paluun seuraan kahden AHL:ssä vietetyn kauden jälkeen. Petman on SaiPan kasvatti ja hän iski ennen rapakon taakse siirtymistään SaiPan riveissä 59 otteluun tehopisteet 15+24=39 ollen joukkueen paras pistemies.

– Iso kunnia on päästä oman kasvattiseuran kapteeniksi. Meillä on työtä tekevä joukkue, kovaa on yhdessä treenattu ja kyllä ne työn tuloksetkin alkavat sieltä näkymään. Yhdessä mennään eteenpäin ja koko ajan parempaan päin, kertoo Petman SaiPan tiedotteessa.

SaiPan varakapteeneiksi on nimetty puolustaja Mikko Kousa sekä hyökkääjät Niklas Appelgren ja Miska Siikonen. Täksi kaudeksi SaiPaan siirtynyt Kousa on pelannut Liiga-urallaan yli 600 ottelua. Appelgren ja Siikonen siirtyivät SaiPaan viime kaudeksi ja kuuluivat joukkueen kapteenistoon myös viime kaudella.

– Hyvä kapteenisto kasassa, kipparina oma kasvatti ja erittäin paljon kokemusta tässä porukassa, urheilujohtaja Harri Aho kommentoi.

SaiPa

@Liiga_SaiPa
SAIPAN KAPTEENISTO KAUDELLA 2024-2025!

Hyökkääjä Ville Petman on valittu SaiPan kapteeniksi. Joukkueen varakapteeneina toimivat puolustaja Mikko Kousa sekä hyökkääjät Niklas Appelgren ja Miska Siikonen.

saipa.fi/fi-fi/article/…

LUE MYÖS