Jokerit vahvisti maanantaina odotetun uutisen, konkarihyökkääjä Valtteri Filppulan paluun seuran riveihin ensi kaudeksi.

Filppulan siirtyminen Mestikseen on monella tapaa merkittävä asia. Jokerien urheilutoimenjohtaja Olli-Pekka Yrjänheikki kertoi seuran järjestämässä tiedotustilaisuudessa joukkueen rakennusprosessista ja Filppulan vaikutuksesta siihen.

– Meidän suunnitelmana on ollut tämän joukkueen rakentamisessa se että edetään rauhallisesti. Elokuussa on vielä paljon hyviä pelaajia vapailla markkinoilla. Nyt varsinkin kun kesäkuussa alkoi keskustelut Vallen tulemisesta Jokereihin niin meidän suunnitelmana oli saattaa tämä maaliin ja onneksi näin kävi, että Valle tuli meille, Yrjänheikki kertoi.

Filppulan hankinnan myötä Jokereista on tullut monien pelaajien silmissä entistä houkuttelevampi vaihtoehto. Yrjänheikki avaakin tilaisuudessa tarkemmin, millaisia pelaajia joukkue vielä tavoittelee riveihinsä.

– Yhteydenottoja on tullut lukuisia jo nyt – pelaajia, jotka haluaisivat tulla meille pelaamaan. Meillä on pelaajabudjettia jäljellä. Me etsitään vielä ainakin yhtä rightin puoleista pakkia ja kahta-kolmea hyvää hyökkääjää. Vallen tulon merkitys on tältäkin puolelta erittäin suuri.

LUE MYÖS