Puolustaja Jani Hakanpään NHL-uran jatko on noussut puheenaiheeksi tällä viikolla. Toronto Sun uutisoi, että 32-vuotias suomalainen kärsii mahdollisesti uran päättävästä polvivammasta.

Nyt Hakanpään tilanteesta on kuitenkin tullut positiivisempia tietoja. TSN:n toimittaja Chris Johnstonin tietojen mukaan Hakanpää uskoo olevansa pelikunnossa alkavalla kaudella.

– Hän uskoo kykenevänsä pelaamaan vielä. En kuitenkaan tiedä onko tähän saatu vielä yksipuolista kantaa (lääkäreiltä). Osa lääkintätiimistä on huolissaan, sillä Hakanpään polvessa luut osuvat toisiinsa. Tilanne ei ole tästä syystä vielä täysin selvä, Johnston sanoi The Chris Johnston Show -podcastissa.

– Jotkut pelaajat pystyvät pelaamaan kipujen kanssa, kun taas jotkut ei eivät. Jokaisen urheilijan kroppa on erilainen. Röntgenkuvat ovat mustavalkoisia, mutta joskus tällaiset asiat eivät ole mustavalkoisia, Johnston jatkoi.

Dallas Starsissa kolme kautta pelannut Hakanpää solmi heinäkuussa kaksivuotisen ja kolmen miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa. Sopimusta ei kuitenkaan ole vielä julkistettu Hakanpään epäselvän terveystilanteen takia.

Hakanpää on pelannut NHL:ssä Starsin lisäksi Carolina Hurricanesissa ja Anaheim Ducksissa yhteensä 288 runkosarjaottelua (15+30).

LUE MYÖS: