Kiekko-Espoo vahvistuu kahdella uudella kanadalaishyökkääjällä. Seura tiedottaa tehneensä yksivuotisen sopimuksen Cameron Hillisin kanssa sekä kaksivuotisen sopimuksen Peter Quennevillen kanssa.

Hillis, 24, siirtyy Espooseen ECHL-seura Indy Fuelista. Hän tehtaili seurassa viime kaudella 54 otteluun tehopisteet 18+43=61. Hillis on Montreal Canadiensin 3. kierroksen varaus (#66) vuodelta 2018 ja hän on pelannut urallaan yhden NHL-ottelun.

– Hillis vahvuuksillaan täydentää hyvin Kiekko-Espoon keskushyökkääjä osastomme ”kokonaiskemiaa” alkavalla kaudella. Hän on todistanut tasonsa tehokkaana OHL ja ECHL-pelaajana ja nyt on aika ottaa seuraava kehitysaskel uralla, kommentoi Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits seuran tuoretta pelaajahankintaa.

Quenneville, 30, pelasi kaksi edelliskautta Norjassa Storhamarin riveissä ja voitti viime kaudella Norjan mestaruuden sekä koko sarjan maali- ja pistepörssin. Hän mätti 43 runkosarjaotteluun tehopisteet 33+39=72 sekä 14 pudotuspeliin pisteet 10+6=16. Liigassa Quenneville on piipahtanut myös kaudella 2017-18, jolloin hän pelasi SaiPassa yhdeksän ottelua pistein 3+1.

– Peterillä on tuloksentekijänä jo vankat näytöt Euroopan kaukaloista. Laukaus on tarkka ja terävä. Hän on saavuttanut 30 maalin rajapyykin Tanskan ja Norjan liigoissa sekä myös Saksan DEL2 tasolla, kommentoi Hirschovits.

LUE MYÖS