TPS tiedotti perjantaiaamuna kahdesta uudesta pelaajahankinnasta.

Turkulaisseura solmi vuoden pelaajasopimukset Carter Savoien, 22, sekä Markus Odenin, 23, kanssa. Kanadalaishyökkääjä Savoie edusti viime kaudella Bakersfield Condorsia AHL:n puolella tehden 63 ottelussa 10+12=22 pistettä. Savoie on Edmonton Oilersin 4. kierroksen varaus vuodelta 2020.

– Mielestäni löysimme erittäin laadukkaan pelaajan. Hänellä on selkeä tavoite pelata NHL:ssä ja hakee nyt täältä sitä pomppua sinne. Erittäin hyvä pelaaja hyökkäystaidoiltaan – tietää missä täytyy kehittyä ja on päättänyt hakea sitä seuraavaa askelta ja kehitystä täältä. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme hänet Turun Palloseuraan. Kyseessä on erittäin potentiaalinen ja hyökkäyssuuntaan erottuva pelaaja, TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama kommentoi seuran kotisivuilla.

Odenin sopimus sisältää syyskuun loppuun asti ulottuvan tryout-jakson. Viime kaudella Oden kiekkoili Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla HockeyAllsvenskanissa Västerås IK:ssa, minkä lisäksi mies edusti kauden aikana myös Jukureita, TUTOa sekä Kiekko-Espoota.

Liiga-otteluita Odenin tilillä on 99.

LUE MYÖS: