Yhdysvaltalaishyökkääjä Patrick Curry siirtyy 1+1-vuotisella sopimuksella KalPan paitaan.

28-vuotias Curry kiekkoili viime kaudella Pohjois-Amerikan farmisarjassa ECHL:ssä Kansas City Mavericksin joukkueessa. 178-senttinen sentteri takoi viime kaudella 72 runkosarjaottelussa huimat tehopisteet 39+48=87. Curry oli koko sarjan toiseksi tehokkain pelaaja.

Urallaan Curry on pelannut yli 100 AHL-ottelua Iowa Wildin sekä Grand Rapids Griffinsin riveissä sekä hän toimi Bostonin yliopiston kapteenina kaudella 2019-20.

– Halusimme Patrickin KalPaan jo viime vuoden siirtorajalla ja uudestaan keväällä. Nyt loppukesän aikana pääsimme sopimukseen ja saamme hänet mukaan KalPa-paitaan. Currylla on alla vahvat yliopistokaudet ja tiedämme tarkkaan, millainen pelaaja hän on, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine kertoo tiedotteessa.

– Saamme Curryn mukana ison kasan luonnetta jäälle ja koppiin. Hän pystyy pelaamaan monessa roolissa, menemään vastustajan ihon alle ja tekemään myös pisteitä. Hän on pelannut valtaosan urastaan keskushyökkääjänä, vaikka viime kaudella hän pelasikin pääosin laidassa. Viime kauden pisteet ECHL:ssa olivat todella kovat ja monipuolisuuden lisäksi häneltä myös odotamme pisteitä, Laine jatkoi.

"Tullooko sitä sentteriä?"

➡️ Monet ovat sitä kysyneet ja kyllä - sentteri tulloo!

#KalPa #Liiga #Kuopio #KalevanPallo