HIFK-hyökkääjä Joonas Rask on ajautunut sosiaalisessa mediassa kohun keskelle.

Alun perin Facebookissa HIFK:n faniryhmässä jaetussa viestissä kerrotaan Raskin sekoiluista helsinkiläisessä yökerhossa. Viestissä kerrotaan Raskin olleen paikalla samassa yökerhossa erään hääseurueen kanssa, joka vietti jatkoja.

Viestissä kuvaillaan Raskilla olleen sen verran kova meno päällä, että mies olisi nauttinut myös muuta kuin pelkkää alkoholia. Rask oli viestin mukaan esitellyt juhlaseurueelle vatsalihaksiaan ja alkanut hinkkaamaan itseään tuoretta vaimoa vasten.

– Tää oli vielä ihan harmitonta ja nauratti hetken aikaa. Kunnes #88 (Raskin pelinumero) päätti ottaa vaimoani takaapäin nutturasta kiinni kesken tanssin painaen hänen päätään alaspäin ja huutaen ”suihinottokone”. Juhlakansan edessä. Todella nöyryyttävää, morsiamen sulhanen kirjoitti Facebook-päivityksessään.

Tapauksen jälkeen Raskia oli pyydetty poistumaan paikalta, mutta tämä ei ollut tehnyt niin omaehtoisesti. Lopulta järjestyksenvalvojat olivat joutuneet puuttumaan peliin.

MTV Urheilu tavoitti Raskin kommentoimaan hänestä esitettyjä väitteitä ja tapausta kokonaisuudessaan.

– Olin viettämässä lapsuudenystävieni kanssa iltaa. Menin jossain vaiheessa DJ-pöydän viereen tanssimaan, missä tämä hääseurue oli mitä ilmeisesti silloin paikalla. En tuosta ihan kaikkea muista. Otin jossain vaiheessa paidan pois päältäni ja meno oli ilmeisesti aika railakasta, Rask perkaa MTV:lle.

Raskilta tiedusteltiin myös, pitääkö paikkaansa, että hän olisi ottanut morsianta kiinni nutturasta sanoen tätä suihinottokoneeksi.

– Tuota en kyllä tarkalleen muista. Sen muistan, että siinä oli noin viiden tai kuuden henkilön porukka paikalla, Rask sanoo, lisäten perään:

– Olen äärimmäisen pahoillani, jos olen jonkun mielen pahoittanut. En missään nimessä halunnut pilata toisten iltaa.

– Minusta siinä oli ihan hauska meininki päällä. En tiedä, että mitä siinä on tarkalleen käynyt, jos tilanne on mennyt siihen pisteeseen, että mieltä on pahoitettu. Ei siinä ollut mitään riitaa tai senkaltaista päällä. Aion kyllä pyytää asianomaisilta anteeksi, Rask lupaa.

Rask, 34, teki paluun HIFK:n riveihin viime kaudeksi edustettuaan seuraa sitä ennen kausina 2014-19. Hänen sopimuksensa HIFK:n kanssa kattaa myös ensi kauden.

LUE MYÖS