Rauman Lukko vahvistuu tulevalla kaudella Liiga-tasolle kovalla hyökkääjällä, kun Chicago Blackhawksin organisaation sopimuspelaajiin lukeutuva Antti Saarela, 23, palaa seuraan vuoden lainasopimuksella.

Lukossa toissa kaudella 41 otteluun tehot 7+11=18 nakutellut toisen polven Liiga-hyökkääjä siirtyi viime kaudeksi Pohjois-Amerikkaan. Kausi vierähti Rocford IceHogsin AHL-miehistössä, jossa 4. kierroksen varaus pelasi 27 peliä tehoin 5+1.

– Mikäs sen parempaa, kun saadaan oma kasvatti takaisin meille. Nämä ovat huippujuttuja ja uskon, että vuosi rapakon takana on karaissut ja kasvattanut Anttia ja saadaan entistä parempi pelaaja takaisin, urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kommentoi Saarelan paluuta Lukkoon.

– Veto on kova ja jalka liikkuu terävästi. Antti kävi meidän kanssamme kesäjäillä ja jotenkin tuli sellainen fiilis, että tässä voisi olla Antille tarjolla iso läpimurtokausi Liigassa. Vuosi AHL:ssä on tuonut kovuutta ja hän on kasvanut pelaajana, joten hyvät fiilikset ovat sen suhteen, Sahlstedt ennakoi.

LUE MYÖS: