Teemu Selänne ja hänen vaimonsa Sirpa Selänne ovat tänä kesänä hämmentäneet sosiaalisessa mediassa poliittisilla kannanotoillaan.

Sirpa Selänteen voimakas kritiikki Elokapinaa kohtaan on herättänyt paljon keskustelua. Sirpan päivitys oli vahvassa linjassa Teemun viime vuosien paljon kohua herättäneiden päivitysten kanssa.

Nyt Teemu Selänne on kommentoinut Yleisradioon ja maahanmuuttoon keskittyvää keskustelua. Hän otti Lassen @Laspaa1 -tilin kommenttiin kantaa saksalaisjalkapalloilija Toni Kroosin kohua herättäneestä maahanmuuttokommentista.

Kroos oli todennut haastattelussa, että maahanmuutto on Saksassa hyvä asia, mutta totesi samalla, ettei kaikki siinä ole ihan onnistunut, koska noin prosentti maahanmuuttajista, kuten kantasaksalaisistakin aiheuttaa ongelmia.

Laspaa1 nimimerkki kommentoi asiaa X-palvelussa Kroosin kommenttiin viitaten, että ”Yle teki ison jutun kun ranskalainen Kylien Mbappe otti kantaa politiikkaan. Hehkuttettiin tämän rohkeutta puhua tärkeistä asioista. No tässä olisi Ylelle huomattavasti suuremman jalkapallolegendan mietteitä julkistettavaksi”.

Tähän Teemu Selänne vastasi hymiön kera ”Kato ku Väärä agenda…”.