HC TPS Turku Oy on vahvistanut hallitustaan. Uutena nimenä ryhmään liittyy Vihreiden kansanedustaja ja puheenjohtaja Sofia Virta, 33.

– Taustalla hallituksen vahvistamiselle on visiomme olla eurooppalainen huippuseura, joka tekee Turun seudusta paremman paikan elää. Hallituksessa on entisestään vahvaa urheiluosaamista, ja haluamme nyt täydentää tätä yhteiskunnallisella osaamisella. Sofia Virta on tehnyt työtä haastavista olosuhteista tulevien lasten ja nuorten parissa. Hänellä on myös osaamista ja näkemystä vihreään siirtymään, mikä on keskeinen kysymys Ratapihan monitoimiareena ja Artukaisten liikuntakeskus -hankkeissa. Olemme tosi tyytyväisiä, että saamme Sofian mukaan joukkoomme,hallituksen puheenjohtaja Kai Koskinen kommentoi.

Virta aloittaa uudessa tehtävässään innokkaana.

– TPS on merkittävä toimija myös lasten ja nuorten yhdenvertaisempien mahdollisuuksien näkökulmasta, ja lähden suurella innostuksella mukaan hallitustyöskentelyyn. Urheilu on aina ollut tärkeä osa omaa elämää. Hienoa päästä mukaan edistämään tärkeitä asioita hienossa seurassa, Virta kertoo.

Uutinen Virran liittymisestä TPS:n hallitukseen sai kaksijakoisen vastaanoton. Osa faneista onnitteli Virtaa X:ssä, osa taas hämmästeli turkulaisseuran päätöstä.

– Miksi???? eräs fani ihmettelee.

– Saako hallituksen kokouksissa enää muut puheenvuoroa? toinen pohtii.

– Tais liian hyvi alkaa kausi kun heti piti valita valtava heikennys hallitukseen, kolmas sanoo.

Toiset kiekkofanit taas ihmettelivät pöyristyneitä kommentteja.

– Setämiesten pyllykipuilun SM-kisat, eräs kirjoittaa nauruemojin kera.

HC TPS

@HCTPS
HC TPS Turku Oy laajentaa hallitustaan.

Uutena hallituksen jäsenenä aloittaa Sofia Virta.

📄 hc.tps.fi/fi-fi/article/…

#HCTPS #Turku #Liiga