HC TPS Turku Oy:n nykyinen hallitus kasvaa yhdellä tunnetulla henkilöllä.

Turkulaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että uutena henkilönä yhtiön hallitukseen on nimetty Vihreiden puheenjohtaja ja kansanedustaja Sofia Virta.

– Taustalla hallituksen vahvistamiselle on visiomme olla eurooppalainen huippuseura, joka tekee Turun seudusta paremman paikan elää. Hallituksessa on entisestään vahvaa urheiluosaamista, ja haluamme nyt täydentää tätä yhteiskunnallisella osaamisella.

– Sofia Virta on tehnyt työtä haastavista olosuhteista tulevien lasten ja nuorten parissa. Hänellä on myös osaamista ja näkemystä vihreään siirtymään, mikä on keskeinen kysymys Ratapihan monitoimiareena ja Artukaisten liikuntakeskus -hankkeissa. Olemme tosi tyytyväisiä, että saamme Sofian mukaan joukkoomme, HC TPS Turku Oy:n hallituksen puheenjohtajana jatkava Kai Koskinen kommentoi seuran tiedotteessa.

– TPS on merkittävä toimija myös lasten ja nuorten yhdenvertaisempien mahdollisuuksien näkökulmasta, ja lähden suurella innostuksella mukaan hallitustyöskentelyyn. Urheilu on aina ollut tärkeä osa omaa elämää. Hienoa päästä mukaan edistämään tärkeitä asioita hienossa seurassa, Virta sanoo.

HC TPS Turku Oy:n hallituksen kokoonpano:

Kai Koskinen, puheenjohtaja
Veli-Pekka Marin, varapuheenjohtaja
Mikko Kodisoja
Saku Koivu
Ilkka Paananen
Päivi Rytsä
Sofia Virta
Erkka Westerlund