Jesse Puljujärven molemmat lonkat leikattiin kesäkuun aikana. Ensi kaudelle suomalaishyökkääjällä ei ole vielä NHL-sopimusta, mutta asialla ei ole kiire. Puljujärvi toipuu pelikuntoon vasta loppuvuodesta.

NHL-sopimuksen saaminen on iso kysymysmerkki, kun Puljujärven viime kausi sujui heikosti. Korteissa saattaa olla paluu Eurooppaan, ja aiemmin Puljujärvi on Euroopassa edustanut aina Kärppiä.

Ilta-Sanomat haastatteli Kärppien virkaa tekevää urheilujohtajaa Lasse Kukkosta ja kysyi Puljujärven mahdollisesta paluusta.

– Jesse tietää tietenkin myös sen, että jos joskus sellainen tilanne tulee, niin kotiin pääsee aina, Kukkonen kommentoi.

– Tiedän sen verran hänen tavoitteestaan, että ura on varmasti vielä Pohjois-Amerikassa. Annetaan Jessen laittaa nyt ensin kroppa kuntoon.

Kukkoselta kysyttiin vielä, ovatko Kärppien ovet auki, jos Puljujärvi ei joulukuussa ole saanut NHL-sopimusta.

– Niin kuin sanoin, ei ole käyty mitään keskustelua. Mutta niin kauan kun hänellä ei ole sopimusta muualle, niin kaikki on mahdollista, Kukkonen sanoo.

– Emme ole laskeneet, olisiko Jesselle paikkaa vaikkapa joulukuussa. Jos Jesse haluaa, paikka löytyy aina, mutta uskon hyvin vahvasti, että Jesse pelaa pitkään Pohjois-Amerikassa.