Mestis-seura RoKi on vapauttanut viime kaudesta asti joukkueen päävalmentajana toimineen Sakari Salmelan tehtävistään.

RoKin kausi on saanut haastavan startin. Viidestä ottelusta se on voittanut yhden ja kerännyt kaikkiaan kolme pistettä.

– Urheilullinen menestyksemme on ollut heikkoa, emmekä ole tilanteeseen tyytyväisiä. Sakari Salmela on tänään aamulla vapautettu päävalmentajan tehtävästä. Emme valitettavasti ole edenneet suunnitelmiemme mukaisessa tahdissa joukkueen osalta, ja palataksemme raiteille tilanne edellytti nyt sen keskeisimmän tekijän, eli joukkueen päävalmentajan vaihdon. Muutos on aina mahdollisuus uuteen, RoKi Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pertti Heikkilä kertoo seuran tiedotteessa.

RoKin uudeksi päävalmentajaksi on nimetty Mikko Sirento-Manninen, 34. Torstaina pestinsä aloittavan Sirento-Mannisen sopimus kattaa tämän kauden sekä ensi kauden.

Sirento-Manninen on toiminut RoKin apuvalmentajana kaudet 2021-23, joten hän tekee nyt paluun tuttuun ympäristöön uudessa roolissa. Hän toimi viime kaudella ja tämän kauden alussa Liigassa HPK:n apuvalmentajana, mutta sai potkut tämän viikon maanantaina yhdessä päävalmentaja Matias Lehtosen kanssa.

– Miksan kanssa olemme puhuneet mahdollisesta päävalmentajan tehtävästä jo hänen edellisen RoKi-pestinsä aikana, joten asia ei tullut kummallekaan osapuolelle uutena. Hänellä oli iso rooli valmennuksessa jo kahdella pronssiin päättyneellä kaudella. Tiedämme miehen kyvyt ja kovan motivaation tähän tehtävään, joten päätös uudesta päävalmentajasta tuli helposti, RoKin toimitusjohtaja Janne Hyvärinen kertoo.

RoKi pelaa ensimmäisen ottelunsa Sirento-Mannisen komennossa perjantaina Nordiksella Jokereita vastaan.

RoKi Hockey

@rokihockey
RoKi Hockey Oy:n hallitus on torstaina 26.9.2024 päättänyt vapauttaa Sakari Salmelan RoKin päävalmentajan tehtävästä.

🔗 Lue uutinen: rokihockey.fi/seura/ajankoht…

#RoKi #Mestis #LätkässäLappiin

LUE MYÖS