Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Brad Lambert oli loistavassa vireessä Suomen aikaa torstain vastaisena yönä pelatussa harjoitusottelussa Edmonton Oilersia vastaan.

20-vuotias Lambert kirjasi tehot 1+1, kun Jets voitti Oilersin vakuuttavin 6-1-lukemin. Lambert vastasi Jetsin 5-0-osumasta ylivoimalla.

Viime kauden pääosin AHL:ssä viettänyt Lambert pelasi harjoitusottelussa kokeneen tähtihyökkääjän Nikolaj Ehlersin ketjussa. Jetsin päävalmentaja Scott Arniel pitää mahdollisena, että nuori suomalainen raivaisi tiensä vakituisesti Ehlersin johtamaan kakkosketjuun.

– Aina kun hän hyppää jäälle, se on uusi oppimisprosessi. Pidin todella paljon hänen pelaamisestaan. Hän pystyy olemaan erittäin dynaaminen kiekon kanssa, Arniel kehui The Athletic -sivustolle Lambertin esitystä ottelun jälkeen.

Arnielin mukaan Lambert on kokoonpanossa myös perjantain harjoitusottelussa Minnesota Wildia vastaan. Jets-luotsi vihjasi haastattelussa, että Lambertia voitaisiin kokeilla Cole Perfettin ja Ehlersin vierellä kakkosketjun sentterinä. Toinen vaihtoehto ketjun sentteriksi on Vlad Namestnikov.

Winnipeg Jets

@NHLJets
What's the procedure, everyone? What's the procedure? 🔥